KWALITEIT BEGINT HIER

Aankoop en afmesten

Al bij de aankoop en afmesting van onze runderen leggen we de basis van de smaak. Wij werken uitsluitend met Belgische witblauwrunderen, wat een uiterst mager vlees oplevert met een dichte textuur. Zelf hebben wij ruimte voor het kweken en afmesten van 250 tot 300 runderen.

Op basis van onze jarenlange ervaring kunnen we heel precies de eisen van slagers en restaurateurs inschatten en zo enkel de beste koeien selecteren voor verwerking. 

Wij zorgen voor:

  • Een strenge selectie van witblauw runderen op de markt van Ciney
  • De veekweek op onze eigen veeboerderij te Reninge (België)
  • Het vetmesten van het rund, gedurende drie tot vijf maanden, volgens de strengste kwaliteitseisen en voedingsstandaarden
  • Gegarandeerd dierenwelzijn gedurende de volledige kweekperiode
  • Eigen vervoer naar het slachthuis
Meer weten over aankoop en afmesten?

Contacteer ons voor meer informatie