Op maat versneden

Versnijden

Na het slachten verwerken we onze karkassen in onze eigen snijderij in Vlamertinge (België). Ook hier hebben we de volledige controle op de kwaliteit van ons verwerkingsproces. Enkel zo kunnen we constante kwaliteit leveren.

 

  • Uitbenen
  • Ontvliezen en ontzwoerden
  • Versnijden
  • Verpakken


We versnijden uw stukken volledig op maat, volgens de proportioneringen die u wenst. Alles wordt mooi luchtledig verpakt. Bij elk product dat uit ons atelier komt, krijgt u het bijhorend Sanitelnummer mee. We geven u bovendien de volledige PAT-lijst mee, zodat u zelf een mooi overzicht heeft en uw prijs en rendement kunt bepalen.

Hygiëne

Hygiëne, traceerbaarheid en voedselveiligheid zijn onze topprioriteit.

 

De verwerkingsruimtes houden we zorgvuldig schoon en we zorgen ervoor dat al onze processen beantwoorden aan de geldende normen (HACCP). Zo weet u zeker dat u een eerlijk en verantwoord stukje vlees op uw bord hebt.

 

Meer weten over de verwerking van onze karkassen?

Contacteer ons voor meer informatie!